WIE IS DE COACH?

Bij STAP word je gecoacht door Katrien De Boe.

Ik ben een sociale, spontane, betrokken vrouw en moeder van Ayo. Ik hou vooral van kinderen, dansen, reizen, lekker en gezond eten, wandelen in de natuur en filosoferen over het leven.

Ik ben erg nieuwsgierig naar de ander en hou ervan contact te maken vanuit een oprechte interesse. Ik begeleidde jongeren met problemen in het secundair onderwijs en werk reeds meer dan tien jaar als leerkracht in het kleuteronderwijs.

Na enkele ingrijpende gebeurtenissen in mijn persoonlijk leven, volgde ik een bijscholing rouwverwerking bij Lut Celie. Daar werd het zaadje gepland en besliste ik mezelf intensief te gaan bijscholen met het oog op mijn nieuwe roeping als inspirerend coach. Ik volgde hiervoor verschillende opleidingen, cursussen, lezingen en workshops rond coaching, waaronder de meerjarige opleiding “Inspirerend coachen” aan de Arteveldehogeschool te Gent.

Mijn ervaring als kleuteronderwijzeres leerde me dat kinderen minder complex in het leven staan en dichter bij zichzelf dan volwassenen. Kinderen zijn puur en leergierig. Ze dromen, ontdekken, ontwikkelen en experimenteren. Iets wat bij volwassenen vaak terug moet worden aangewakkerd. Wanneer we ouder worden, leggen we onszelf onbewust limieten op.  Door die limieten te durven doorbreken en in vraag stellen, ontwikkelen we een nieuwe kracht en ervaren we een persoonlijke groei.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang de laatste nieuwtjes in je mailbox.