Teamcoaching samen met STAP

Heeft jouw organisatie nood aan herbronning?
Is een een vernieuwende en verfrissende kijk op je onderneming welkom?
Wil je de werksfeer verbeteren?
Wil je dat de werknemers zich goed voelen op de werkvloer?
Dat ze ten volle in hun kracht staan en hun talenten en kwaliteiten vol enthousiasme inzetten voor de organisatie?
Wil je met het team onderzoeken wat de gezamenlijke missie is?
Wil je ten volle investeren in het teamgeluk zodat je bedrijf een boost krijgt en betere resultaten aflevert?

Dan ben je bij STAP aan het juiste adres!

Teamcoaching verbinding natuurcoaching

Teamcoaching verbinding natuurcoaching

Met het oog op een sterke en gezonde organisatie onderzoekt STAP samen met het team hoe de werknemers nog meer vanuit hun kracht en kwaliteiten kunnen worden ingezet .

Er wordt onderzocht welke blokkades, weerstanden en problemen er binnen een organisatie leven. Maar ook waar het team juist enthousiast van wordt. Daarnaast wordt er gekeken of de werknemers op de juiste plaats zitten binnen het bedrijf en of ze tevreden zijn met de functie die ze beoefenen. Halen ze er genoeg voldoending uit? Waar wensen ze nog in te groeien? Wat willen ze graag anders zien? …

Samen met het team neemt STAP de huidige organisatie in al haar facetten onder de loep, want door terug te blikken op de geschiedenis van het bedrijf, kan je heel wat leren: in het verleden zitten immers de ‘oplossingen’ van de toekomst verborgen.

STAP stelt het programma van de teamcoaching op samen met de verantwoordelijke(n) van de organisatie. Op basis van de noden en vragen kunnen verschillende werkvormen aan bod komen:natuurcoaching, systemisch werk (organisatieopstellingen), empowerment, visualisatie, geweldloze communicatie, creatieve opdrachten, … zijn maar enkele van de mogelijkheden.

Ook een meerdaagse teambuilding kan op vraag worden georganiseerd.

STAP is bovendien gespecialiseerd in wandelcoaching. Enerzijds omdat we geloven dat de metaforen uit de natuur verhelderend werken. Anderzijds komt het team letterlijk en figuurlijk in beweging door de natuur in te trekken. Een nieuwe wind waait door de organisatie en nieuwe zuurstof wordt geabsorbeerd.

Welke werkvormen er uiteindelijk ook gekozen worden, in een weldoordachte combinatie van plezier en diepgang komen we tot een duidelijk, praktisch en toepasbaar bedrijfsplan zodat het resultaat zichtbaar en voelbaar is voor het individu, het team en de organisatie.

Te weten: Ik ben aangesloten bij een loopbaancentrum.
Opvolging na 2-3 maanden is inbegrepen in het traject.

Contacteer me voor meer info! Ik kijk ernaar uit jullie te leren kennen!

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang de laatste nieuwtjes in je mailbox.